HYDRAULIK SŁUPSK



Opinie klientów:



Opinia dodana przez: Mieszkanka ul. Podgórnej
Data dodania opinii: 21.09.2013
Treść opinii:
Pomimo sobotniego popołudnia Pan Gonta przyjął zgłoszenie awarii, pojawił się niezwłocznie i skutecznie usunął usterkę. Miły i sympatyczny fachowiec. POLECAM

Opinia dodana przez: Brogan
Data dodania opinii: 20.04.2013
Treść opinii:
Firma solidna. Fachowe i sprawne podejście do sprawy. Polecam.

Opinia dodana przez: Karola
Data dodania opinii: 16.01.2013
Treść opinii:
Super firma szybko i solidnie i baardzo przemili i sympatyczni panowie będe polecac !! super

Opinia dodana przez: Joanna S.
Data dodania opinii: 19.12.2012
Treść opinii:
Solidna firma!!!Panowie przyjechali w dniu zgłoszenia. Sprawnie i fachowo wykonali naprawę.Wykazali się przy tym wiedzą i doświadczeniem. Miły kontakt , profesjonalne podejście do pracy,przystępna cena. Polecam.

Opinia dodana przez: Pani z Szafranka
Data dodania opinii: 12.12.2012
Treść opinii:
Panowie bardzo rzetelnie się spisali. Szybko reagują na każde zlecenie! Jest to firma rzetelna i uczciwa. Doskonale potrafią porozumiewać się z kobietami, szybko oceniają daną awarię i wiedzą jak sobie z nią poradzić. Dalej będę korzystała z ich usług!!! Jedyni i nie zastąpieni. Pozdrawiam

Opinia dodana przez: w końcu ciepło :)
Data dodania opinii: 10.12.2012
Treść opinii:
Hydraulik na medal ! więcej takich fachowców . Profesjonalnie , szybko i skutecznie . Serdecznie polecam

Opinia dodana przez: joanna
Data dodania opinii: 06.11.2012
Treść opinii:
Fachowa i rzetelna usługa. Wykonawcy precyzjni, cierpliwi, mili i terminowi. Świetna usługa za przystepną cenę. Wszystko działa jak należy, choć montaż nie należał do najłatwiejszych. Zdecydowanie polecam!

Opinia dodana przez: zadowolony klient
Data dodania opinii: 05.11.2012
Treść opinii:
Szczerze polecam. Naprawa niedziałającej instalacji podłogowej wykonana w sposób perfekcyjny. Doradztwo i obsługa na najwyższym poziomie.

Opinia dodana przez: Elżbieta S.
Data dodania opinii: 02.11.2012
Treść opinii:
Bardzo profesjonalnie, błyskawicznie i nader sympatycznie - już po prostu lepiej nie można !!! Jestem bardzo zadowolona z PRAWDZIWYCH FACHOWCÓW. Tu zatkane, tam przecieka, gdzie indziej się nie dokręca. Panowie bardzo szybko się ze wszystkim uporali. Kuchenkę gazową także przeczyścili. Dla kobiety - duża ulga i zadowolenie. CENA NADER PRZYSTĘPNA I NIEWYGÓROWANA. POLECAM - zwłaszcza niezaradnym kobietom.

Opinia dodana przez: Cezary Reinert
Data dodania opinii: 20.10.2012
Treść opinii:
Profesjonalna, fachowa i szybka naprawa, bardzo dobry kontakt z klientem. Zdecydowanie polecam!

Opinia dodana przez: Agnieszka
Data dodania opinii: 07.10.2012
Treść opinii:
Szybkie, ale i profesjonalne wykonanie, przyjazd w niedzielę i przystępna cena, naprawdę polecam.

Opinia dodana przez: Robert
Data dodania opinii: 13.09.2012
Treść opinii:
Przyjazd szybki od zgłoszenia, szybka i profesjonalnie wykonana usługa. Profesjonalne doradztwo. Przystępna cena.Polecam !!!

Opinia dodana przez: Piotr
Data dodania opinii: 04.09.2012
Treść opinii:
Szybka reakcja na zgłoszona usługę. Wykonanie solidne i oraz po przystępnej cenie. Szczerze polecam

Opinia dodana przez: Dorota
Data dodania opinii: 22.08.2012
Treść opinii:
Długotrwały problem, którego kilku innych fachowców nie mogło usunąć, rozwiązany szybko, skutecznie i w przystępnej cenie. Godny podkreślenia fakt - szybki czas reakcji. Polecam.

Opinia dodana przez: Jacek
Data dodania opinii: 11.08.2012
Treść opinii:
Szybka reakcja, profesjonalne wykonanie!!! Zdecydowanie polecam!!!

Opinia dodana przez: Andrzej
Data dodania opinii: 23.07.2012
Treść opinii:
Przyjazd w ciągu godziny od zgłoszenia, szybka i profesjonalna naprawa.Polecam

  Copyright © 2012 HYDRAULIK SŁUPSK.
Pozycjonowanie Słupsk